Antena 3 CNN Show Andreea Esca, despre problemele prin care trece fiica ei: „Este terifiată”

Andreea Esca, despre problemele prin care trece fiica ei: „Este terifiată”

Fiica Andreei Esca, Alexia, se pregătește intens pentru examenul maturității și pentru plecarea ei la o facultate din Marea Britanie. Prezentatoarea tv a explicat că fiica sa este foarte stresată în această perioadă. 

“Nu că este stresată, este terifiată, cred. E foarte greu, foarte greu examenul de Bacalaureat la școala la care merge ea. Au 13 materii la examenul de Bacalaureat și ea este foarte tocilară și conștiincioasă. Și e foarte stresată că n-o să știe suficient… Eu sunt și mai stresată, dar eu știu să salvez aparențele. Eu am încredere”, a declarat Andreea Esca, conform Libertatea. 

Alexia a povestit că are de gând să plece să studieze mai departe în Anglia. 

“O să merg în Anglia, lângă Londra, pentru că mi-am găsit acolo facultate care mă interesează. Este despre arte, fashion. Am foarte multe vacanțe în timpul anului, o să vin des aici. Cred că o să fie foarte bine. Merg și acolo cu niște colegi. Relația mea cu Mario o să fie bine”, a spus și Alexia.

Cât despre relația cu iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, Alexia are mare încrdere că va funcționa și la distanță, în perioada în care va fi plecată. 

Subiecte în articol: andreea esca
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște