Antena 3 CNN Show Tabloid Zâna are probleme în dragoste. Şi-a băgat soţul în şedinţă, din cauza altei femei

Zâna are probleme în dragoste. Şi-a băgat soţul în şedinţă, din cauza altei femei

In urma cu aproape o luna Tuncay a fost surprins intr-un centru comercial din Capitala alaturi de o blonda misterioasa. Tanara, cu un outfit interesant, avand un tatuaj bizar in dreptul genunchiului parea destul de apropiata de medicul turc.

La cateva zile distanta, sotul Andreei Marin si blonda au aparut din nou in public impreuna, de data aceasta la un restaurant de fite din zona Primaverii. Firesc au aparut si semnele de intrebare, dar "Zana" a replicat prompt clarificand situatia: "Fata din imagini este asistenta sotului meu si prietena noastra de familie. Tuncay a ramas fara permis o luna de zile si ea vine si il ajuta cu masina in aceasta perioada".

Dupa ce WOWbiz.ro v-a prezentat in exclusivitate imagini cu Tuncay si "ajutorul" sau de nadejde, suntem in masura acum sa va prezentam si primele imagini cu turcul si sotia lui, dupa ce asistenta pare ca a iesit din programul de lucru non-stop pentru seful ei.

Atmosfera pare sa fie mai mult decat incordata, iar Andreea Marin l-a bagat "grav" in sedinta pe Tuncay. Asezat cuminte intr-un colt, si incercand sa-si faca de lucru cu telefonul, doctorul a fost "mitraliat" de "Zana". Intr-o tinuta extrem de sobra, bruneta a inceput sa gesticuleze vehement catre sotul ei.

Subiecte în articol: Andreea Marin
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!