Antena 3 CNN Actualitate Angajații unei primării din Timiș, testați cu etilotestul la muncă, după ce Primarul i-a găsit de mai multe ori la birt

Angajații unei primării din Timiș, testați cu etilotestul la muncă, după ce Primarul i-a găsit de mai multe ori la birt

Decizie şoc în primăria din comuna Belinţ, judetul Timiş. Noul primar a introdus o măsură care i-a luat prin surprindere pe angajaţi. Acestia vor fi testaţi cu aparatul etilotestul in fiecare zi când vin la serviciu. Decizia a fost luată după ce primarul a prins câţiva angajaţi la birtul din sat, în loc să fie la serviciu.

de Georgiana Adam    |   

În fiecare zi, odată ajunși la serviciu, angajații primăriei Belinț sunt testați rând pe rând. Primarul a preferat să facă investiția de 3.000 de lei după ce a aflat că doi angajați, în loc să fie la serviciu, au ales să meargă la birtul din sat.

"Sunt la primul mandat și așa mi-am propus și în campania electorală. Știam de problemele vechi cu care se confruntă administrația și mi-am dorit să schimb regulamentul de ordine interioară.

Am vrut să iau toate măsurile de precauție și achiziționarea unui etilotest. Când va fi nevoie îl voi folosi pentru a-i testa pe unii dintre angajați." a declarat Primarul din Belinț, pentru Antena 3.

Acesta speră că achiziția etilotestului va impune mai multă seriozitate, iar regulamentul de ordine interioară va fi eficient și complex.

Subiecte în articol: angajati primarie Timis Belinț etilotest
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor