Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de știri în data de 27 decembrie

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în data de 27 decembrie

Antena 3 a fost cel mai urmarit post informativ din Romania in ziua in care Presedintele Iohannis a respins propunerea PSD pentru functia de premier, Sevil Shhaideh. Conform Kantar media, postul nostru de stiri a inregistrat o medie de 3% rating si 11% market share pe intreaga zi, si a repetat aceeasi performanta si in prime time, unde a obtinut medii de 4.9% rating si 10.6% cota de piata, situându-se astfel pe primul loc în clasament.

In intervalul orar in care Presedintele Iohannis a anuntat ca respinge propunerea PSD si subiectul a fost dezbatut la cald, Antena 3 a fost cel mai urmarit post tv din Romania cu o medie de 13% market share, devansand astfel inclusiv posturile generaliste.

 

Reactia presedintelui PSD Liviu Dragnea a fost de asemenea urmarita cu mare interes la Antena 3, postul de stiri INTACT fiind inca o data cea mai urmarita televiziune din Romania cu 5.4% rating si nu mai putin de 14.7% cota de piata, cifre impresionante pentru un post de nisa.

Sinteza Zilei cu Mihai Gadea a incheiat ziua cu o dezbatere despre principalele subiecte ale zilei si a fost cea mai urmarita productie a nisei de stiri in intervalul sau orar, cu 4.8% rating si 11.9% cota de piata.


De asemenea, peste 5.250.000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut la nivel national Antena 3 in 27 decembrie, ceea ce situeaza postul nostru pe locul intai in clasamentul posturilor de stiri si va multumim pentru asta.

Copyright ARMA DATA SRL, target 18+ urban.

Subiecte în articol: lider de audienta audiente audienta antena3
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște