Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post informativ în 24 ianuarie

Antena 3, cel mai urmărit post informativ în 24 ianuarie

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri in Ziua Unirii Principatelor, conform cifrelor furnizate de catre Kantar Media. Postul nostru a condus clasamentul televiziunilor informative atat la nivelul intregii zile, cat si in prime time, nu numai pe targetul sau clasic, 18+urban, dar si in randul publicului comercial.

Astfel, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, Antena 3 a inregistrat o medie de 10.5% market share pe intreaga zi, in timp ce in prime time, cel mai disputat interval orar, media cotei de piata a crescut, ajungand la 11.1%.


In ceea ce priveste targetul comercial, Antena 3 a repetat aceeasi performanta, clasandu-se pe locul intai in ierarhia posturilor informative, cu medii de 4.2% cota de piata la nivelul intregii zile si 5% in intervalul 19-24.


Mai mult decat atat, la nivel national, peste 5 milioane de telespectatori au urmarit cel putin un minut programele Antena 3(AvRch), cu o diferenta de 500.000 de persoane in plus care au ales Antena 3 in defavoarea urmatorului post din clasament, si va multumim pentru asta.

Copyright ARMADATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei