Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, premiu pentru excelenţă în jurnalism. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

Antena 3, premiu pentru excelenţă în jurnalism. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

Antena 3 a fost premiată pentru excelenţă în jurnalism. Alessandra Stoicescu a primit, în cadrul Topului Naţional al Firmelor, premiul pentru promovarea mediului de afaceri. Acesta este cel mai important clasament al mediului de afaceri din ţara noastră, iar la ceremonia de decernare a premiilor au participat şi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş.

Excelența în jurnalism a fost premiată alaturi de companiile care au obtinut în acest an rezultate deosebite - fie ca cifră de afaceri, fie s-au remarcat la capitolul export, fie au înregistrat cea mai mare creştere pe piaţa Bursei de Valori.

Prezent la eveniment, Klaus Iohannis a amintit că evaziunea fiscală reprezintă încă o problemă serioasă, care reprezintă o piedică în dezvoltarea mediului de afaceri. Şeful statului a profitat de ocazie, ca să şi traseze câteva sarcini viitorului Executiv.

La rândul sau, premierul Dacian Cioloş a explicat că măsurile de relaxare fiscală, luate în ultima perioadă, au fost menite tocmai să încurajeze dezvoltarea mediului de afaceri. El a atras însă atenţia că şi pe viitor va mai fi nevoie de unele sacrificii.

În Topul Național al Firmelor s-au clasat la nivel naţional, peste 12.000 de companii, din industrie, servicii, comerț și turism, cercetare-dezvoltare, agricultură, sau construcţii. Cifra totală de afaceri obținută de companiile din această ediție a Topului a atins 135 de miliarde de Euro, ceea ce reprezintă un avans important față de ultimii ani.

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere