Antena 3 CNN Actualitate Anunț șoc pentru românii cu vacanțe programate în Bulgaria

Anunț șoc pentru românii cu vacanțe programate în Bulgaria

Lovitură cruntă pentru românii care și-au programat vacanțe în Bulgaria. Statul vecin ar putea intra de astăzi pe lista țărilor pentru care se instituie obligativitatea intrării în izolare la momentul întoarcerii în România. Asta după ce numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 a crescut.

Institutul Național de Sănătate Publică va oferi în scurt timp lista țărilor pentru care va fi impusă această măsură. 

Această listă este actualizată de INS o dată la două săptămâni  și rămâne să aflăm dacă Bulgaria va rămâne în continuare pe lista verde și nu va fi nevoie de intrarea în izolare la întoarcerea în țară sau dacă va fi introdusă pe lista cu țările din zona galbenă. 

Atât președintele Klaus Iohannis cât și secretarul de stat, Raed Arafat, au tras semnale de alarmă cu privire la creșterea numărului de îmbolnăviri din Bulgaria. 

Bulgaria și Grecia sunt destinațiile din topul preferințelor de vacanță ale românilor. Și asta atât datorită prețurilor mici și cazare, cât și a drumului accesibil.

Grecia rămâne pe lista țărilor din zona verde, deoarece numărul cazurilor de îmbolnăvire din această țară rămâne scăzut în continuare. 

Subiecte în articol: Bulgaria vacanţă Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"