Antena 3 CNN Actualitate Locale Apa caldă, oprită în Ploiești timp de o lună. Locuitorii protestează în centrul orașului

Apa caldă, oprită în Ploiești timp de o lună. Locuitorii protestează în centrul orașului

Este protest, la această oră, în centrul Ploieştiului! Rămaşi fără apă caldă, zeci de oameni s-au adunat în faţa sediului Consiliului Judeţean şi îşi strigă nemulţumirea.

de Mia Lungu    |   

Nemulţumiţi de oprirea apei calde, ploieştenii plotestează în faţa sediului Consiliului Judeţean, instituţia care deţine CET Brazi şi care a girat contractul cu noua firmă de termoficare.

Firma Termoficare Prahova SA care în luna mai a acestui an a semnat contract pentru concesionarea serviciului de termoficare a sistat timp de o lună, de la 1 august, furnizarea apei calde, invocând necesitatea unor lucrări de renovare.

Decizie de sistare a furnizării apei calde în sistem centralizat în municipiul Ploieştcare afectează peste 130.000 de persoane, dar şi instituţii publice, inclusiv Spitalul de Pediatrie şi Spitalul de Obstetrică-Ginecologie.

Manifestarea este organizată de UAP Prahova şi a primit ieri autorizare.

Comisia municipală pentru avizarea întrunirilor publice a admis, în şedinţa derulată miercuri, cererea depusă de Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova pentru organizarea unui protest în centrul municipiului Ploieşti.

Mitingul are loc pe esplanada din faţa Palatului Administrativ.

 

Subiecte în articol: Ploiești apă caldă protest
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM