Antena 3 CNN Actualitate Apel la 112 în Gara de Nord din Capitală. O ambulanţă a intervenit la un bărbat căruia i s-a făcut rău

Apel la 112 în Gara de Nord din Capitală. O ambulanţă a intervenit la un bărbat căruia i s-a făcut rău

O ambulanță a fost chemată în Gara de Nord din Capitală. Din primele informaţii unui bărbat i s-a făcut rău.

de Claudia Popovici    |    Alex Munteanu    |   

Peste 100 de trenuri de peste tot din țară sunt blocate în acest moment din cauza grevei angajaților de la CFR Călători. Mii de oameni, printre care copii, bătrâni şi persoane bolnave, au rămas blocate fie pe peroanele gărilor, fie în trenuri și sunt disperați pentru că nu au cu ce să ajungă acasă.

O ambulanța a fost chemată în Gara de Nord din Capitală. Din primele informaţii unui bărbat i s-a făcut rău. Acesta ar fi suferit o criză epileptică. Medicii au intervenit rapid şi în acest moment bărbatul primește îngrijirile medicale necesare.

Sute de persoane blocate în Gara de Nord din cauza grevei CFR

Oamenii se plâng că le este frig şi caută soluţii pentru a ajunge acasă. Trenurile au întârzieri de sute de minute.

420 de minute de întârziere la trenul spre Buzău, la fel si la trenul spre Brașov. Sunt 11 trenuri garate care așteaptă să plece spre destinații. Cei care au dorit să-şi recupereze banii au putut să o facă la casele de bilete.

De asemenea, cei care au vrut să-şi amâne biletele, la fel au reuşit asta la casele de bilete. Însă sunt foarte mulţi din provincie veniți, care nu ştiu încotro să se îndrepte pentru că nu au pe nimeni la Bucureşti, nu au nicio variantă pentru a ajunge acasă.

„Așteptăm de 4-5 ore trenul. Am ieșit de la serviciu. Nu am unde să stau. O să dormim în gară ca boschetarii", spune un călător din provincie.

„Aștept de 390 de minute pentru Suceava. Sper să ajung, mai aștept, dacă nu mă duc aici în București şi mâine încerc să ajung acasă la părinţii mei la Suceava", mai spune o studentă.

Subiecte în articol: ambulanta gara de nord greva CFR
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept