Antena 3 CNN Actualitate Inedit Asa poveste de dragoste mai rar - Ce a facut o femeie dupa o zi proasta la munca: "Era intr-o marti... stateam la masa si..."

Asa poveste de dragoste mai rar - Ce a facut o femeie dupa o zi proasta la munca: "Era intr-o marti... stateam la masa si..."

Un experiment desfăşurat de CNN face senzaţie pe internet, după de oameni simpli au fost rugaţi să lase un mesaj vocal prin care să povestească modul în care s-au îndrăgostit, dar şi cum le-a trecut iubirea printre degete. O femeie a povestit astfel despre cel mai îndrăzneţ gest făcut vreodată.

"Am avut o seară proastă la muncă, iar o prietenă mi-a spus să ieşim la restaurant să ne distrăm. Era într-o marţi, iar noi nu ieşeam în această zi, aşa că am zis să mergem. În timp ce stăteam la masă, l-am observat cum intră. Nu-l mai văzusem niciodată şi nu aveam nici cea mai mică idee cine este, dar am simţit că el este cel pe care îl aşteptam. Aşa că m-am ridicat, m-am dus la el şi i-am spus "Sărută-mă!". M-a sărutat, iar asta se întâmpla acum cinci ani. Acum suntem căsătoriţi, iar totul este perfect. Aceasta este povestea noastră de dragoste."

Subiecte în articol: dragoste gest femeie sarut
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident