Antena 3 CNN Externe O asistentă medicală a vrut să arate că vaccinul anti COVID-19 provoacă magnetism. Rezultatul nu a fost tocmai cel așteptat

O asistentă medicală a vrut să arate că vaccinul anti COVID-19 provoacă magnetism. Rezultatul nu a fost tocmai cel așteptat

O asistentă medicală a încercat să demonstreze, marți, o teorie a conspirației potrivit căreia vaccinurile anti COVID-19 i-ar face pe oameni magnetici.

de Laura Dinu    |   

Femeia, care făcea afirmații pentru a promova un proiect de lege care abordează libertățile civile în ceea ce privește vaccinurile, a încercat o demonstrație practică a teoriei conspirației. 

Asistenta a declarat că a preluat reperele de la un antevorbitor, medicul conspiraționist Sherri Tenpenny, autorul cărții „Spuneți nu vaccinurilor”, care fusese invitată la ședință de către republicani, scrie businessinsider.co.za.

Tenpenny declarase, anterior, că vaccinul Covid-19 îi poate face pe oameni „magnetici”, susținând că aceștia pot „pune linguri și furculițe pe tot corpul” care se vor lipi din cauza particulelor magnetice din vaccinuri.

-”Vorbeați despre mărturia doctorului Tenpenny cu privire la particulele magnetice din vaccin? Deci, asta am aflat. Am aici o cheie”, a spus ea, lipindu-și cheia pe piept. „Explicați-mi de ce se lipește de mine”.

Femeia a încercat apoi să își pună cheia pe gât, de unde a căzut. Însă ea a continuat: ”Se lipește de gâtul meu. Dacă poate cineva să îmi explice asta, ar fi minunat. Întrebări?”.

Imaginile au devenit, în scurt timp, virale, o mulțime de internați postând parodii cu privire la declarațiile femeii. 

 

Subiecte în articol: vaccin
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept