Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiat de cinci ani, bătut și încuiat în debara de educatoarea unei grădinițe din Brașov

Băiat de cinci ani, bătut și încuiat în debara de educatoarea unei grădinițe din Brașov

Un băiat de cinci ani ar fi fost bătut și încuiat în debaraua clasei e educatoarea unei grădinițe din Brașov. 

Mama copilului a povestit că fiul ei a fost abuzat de educatoare la jumătatea lunii ianuarie pe motiv că nu ar fi vrut să doarmă. Potrivit ei, ceilalți colegi ar fi asistat la întreaga scenă. 

"A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi.

După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă şi încuiat", a spus mama copilului la RTV. 

Într-o filmare cu camera ascunsă, educatoarea a confirmat că l-a închis pe micuț în debara. 

"S-au făcut toate procedurile, a fost cercetată disciplinar, a fost sancţionată cu avertisment scris, este monitorizată… (…) Eu sunt si psiholog şi am mers acolo în casă şi am făcut câteva jocuri cu copilaşii, ca să identific în mod real ce s-a întâmplat. Într-adevăr copilul a fost dus în debara, exact cum a recunoscut şi doamna, a tras uşa… Asta cu lumina stinsă nu şi-au dat seama copiii dacă s-a întâmplat", a spus directoarea într-un clip video publicat de Braşov TV.

Subiecte în articol: batut Brașov mama
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM