Antena 3 CNN Externe Un băiat din Siria și-a împlinit visul de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo, după cutremur

Un băiat din Siria și-a împlinit visul de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo, după cutremur

Un băiat din Siria care le-a spus salvatorilor, după cutremurul devastator din februarie, că vrea să îl întâlnească pe Cristiano Ronaldo și a ajuns față în față cu idolul său, după ce a fost invitat să vadă meciul clubului său Al Nassr în Arabia Saudită.

de Alin Tarnovschi    |   

Nabil Saeed a făcut această cerere lucrătorilor de salvare din Siria într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare luna trecută, după cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a lovit Turcia și Siria, pe 6 februarie.

Saeed, învăluit în zâmbete, s-a întâlnit pentru scurt timp cu atacantul portughez înainte de meci. Cei doi au bătut palma și s-au îmbrățișat puternic.

"Când l-am văzut pe Ronaldo, am crezut că este un vis. Nu mi-a venit să cred. Când se va termina acest vis, nu știam. Mă rog la Dumnezeu ca acesta să nu fie un vis", a declarat Saeed, pentru Reuters.

Saeed l-a încurajat pe Ronaldo și pe Al Nassr, care a învins cu 3-1 pe Al Batin la Riyadh și a rămas cu două puncte în fruntea Saudi Pro League.

"Mi-aș dori ca toată lumea să-l poată vedea pe Ronaldo. Este o persoană foarte drăguță", a mai spus Saeed.

Peste 50.000 de persoane au murit în urma cutremurului din Turcia și Siria. Bilanțul victimelor din Siria este de peste 5.900 de morți, potrivit autorităților.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Salariul minim nu mai crește de la 1 iulie 2024