Antena 3 CNN Actualitate Bărbat rupt în bătaie pe o stradă din București, după o ceartă între copii

Bărbat rupt în bătaie pe o stradă din București, după o ceartă între copii

Un bărbat a fost rupt în bătaie, în această noapte, pe o stradă din București, de alți trei bărbați, și a ajuns de urgență la spital, în timp ce agresorii au ajuns la Poliție. Scandalul a izbucnit din cauza unor copii care s-ar fi certat în urmă cu câteva zile.

de Alin Tarnovschi    |   

Totul s-a întâmplat pe o stradă din Sectorul 5, acolo unde bărbatul s-a întâlnit cu alți trei bărbați cu care avea un conflict vechi de câteva zile și care ar fi izbucnit după o ceartă între copiii acestora.

Astfel, bărbatul a fost lovit cu bâtele și cu pumnii, fiind rănit la cap. El a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

"Astăzi, în jurul orei 21:00, Secția 19 Poliție a fost sesizată prin apel pe 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 5 are loc un conflict între trei persoane. La fața locului au sosit polițistii care au identificat doi bărbați, care ar fi fost implicați în conflict.

Deoarece unul dintre bărbați de aprox.45 ani, a fost lovit la nivelul capului a fost solicitat un echipaj medical, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească pentru îngrijiri de specialitate. La scurt timp, polițiștii Secție 19 l-au identificat și pe al treilea bărbat implicat în conflict acesta fiind condus la sediul subunității pentru continuarea verificărilor.

La acest moment polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment și luarea măsurilor legale", se arată într-o informare a Poliției.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor