Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat beat a murit după ce a rămas agățat într-un gard, în Târgu-Neamț

Un bărbat beat a murit după ce a rămas agățat într-un gard, în Târgu-Neamț

Un bărbat în vârstă de 40 ani, din localitatea Pipirig, a fost găsit inconștient, lângă un imobil din localitatea Nemțișor, duminică seara.

de Sebastian Bădiță    |   

În jurul orei 22.30 proprietarul imobilului a auzit mai multe strigăte și a ieșii în fața casei pentru a vedea ce se întâmplă. Atunci a identificat bărbatul de 40 de ani, care era agățat de țepușele din metal ale porților imobilului său și a alertat de urgență Poliția.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din localitatea Pipirig, se află inconștient, lângă  un imobil din localitatea Nemțișor.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 august persoana în cauză, ar fi consumat împreună cu alte două persoane, băuturi alcoolice la imobilul respectiv și ar fi încercat să plece din curte prin escaladarea gardului. Echipajul medical deplasat la fața locului a constatat că bărbatul  a   rămas  inițial  agăţat   şi  era străpuns   de  o   ţepuşă   din   gard,   cu sângerare masivă, plagă în zona membrelor inferioare.

La sosirea ambulantei bărbatul era  deja dat jos  din gard de către localnici  şi era în  stop  cardio-respirator.  Cazul a  fost  preluat  de  echipajul   cu   asistent   medical   şi de către  un   echipaj   de   la   pompieri   care   au transportat pacientul la CPU Spital Oraş Tg.Neamţ cu manevre de resuscitare în curs.

Din păcate la  CPU – Spital Oraş Tg.Neamţ pacientul a fost declarat decedat. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Subiecte în articol: Târgu-Neamț
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor