Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Brăila trebuie să plătească mii de lei după ce a încălcat carantina pentru a se certa cu soția

Un bărbat din Brăila trebuie să plătească mii de lei după ce a încălcat carantina pentru a se certa cu soția

Un brăilean a fost amendat cu 8.500 de lei după ce a ieșit din casă pentru a continua pe stradă cearta cu soția, deși se afla în perioada de carantină, fapt ce îl obliga să nu părăsească locuința.

de Adelina Miron    |   

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, și-a alungat soția de acasă, dar a urmărit-o după ce aceasta chiar a plecat, pentru a continua disputa începută înăuntru.

„Brăileanul a fost dat de gol printr-un apel la 112, prin care era anunțat scandalul la o adresă de la periferia cartierului Chercea din municipiul Brăila. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde l-a depistat pe bărbatul scandalagiu ce continua să-și jignească soția, dar și pe proprietara imobilului ce o „găzduise” pe femeia fără apărare. În momentul verificării, jandarmii au constatat că brăileanul figura în izolare la domiciliu la o altă adresă din municipiu”, au anunțat jandarmii brăileni, potrivit Mediafax.

Pentru nerespectarea măsurii de carantinare brăileanul trebuie să plătească 5.000 de lei. Nici cearta din spațiul public nu a rămas nesancționată, pentru care bărbatul a fost amendat cu 3.500 de lei.
 

Subiecte în articol: barbat cearta sotie Brăila
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord