Antena 3 CNN Actualitate Bărbat încătușat și târât de polițiștii pe care chiar el i-a chemat prin 112: "M-au tăvălit pe covorașul de la intrare"

Bărbat încătușat și târât de polițiștii pe care chiar el i-a chemat prin 112: "M-au tăvălit pe covorașul de la intrare"

Noi acuzații de abuz la adresa unor polițiști din București. Un bărbat susține că a fost pus la pământ, încătușat și amendat cu peste 3.000 de lei pentru că a apelat la 112 pentru a reclama nepurtarea măștii într-o șaormerie.

de Andrei Grigore    |   

De cealaltă parte, polițiștii susțin că în momentul sosirii echipajului angajații localului nu încălcau nicio regulă sanitară, iar apelantul la 112 ar fi avut un comportament agresiv.

Întreaga scenă a fost filmată de soția bărbatului. Pe imagini se vede cum acesta este încătușat de polițiști, iar soției sale i se spune să nu mai filmeze.

Bărbatul povestește că a trecut prin tot scandalul, după ce a făcut o reclamație la 112.

"Pe 23 septembrie, am sunat la 112 și am anunțat că la șaormeria de vis-a-vis de unde locuiesc eu, nu se poartă mască, distanțare", a declarat bărbatul.

La fața locului au ajuns polițiștii, care l-au sunat și i-au spus să coboare de urgență, iar în scara blocului l-au înconjurat, acuzându-l că prin apelul la 112 ar fi săvârșit un abuz.

"Frica mea era să nu cad și să mă lovesc cu capul de treptele de pe scară. M-au tăvălit pe covorașul unde lumea își șterge picioarele. M-au târât până la mașină și mi-au provocat răni la picior", a precizat bărbatul.

Agresiunile nu s-ar fi oprit nici la secția de poliție, povestește acesta, acolo unde i-ar fi fost șters mai multe fotografii și înregistrări din telefon. Bărbatul a depus o contestați și a spus că va merge în instanță pentru a i se face dreptate.

Poliția Capitalei a anunțat, printr-un comunicat, faptul că la restaurantul vizat angajații nu au încălcat nicio regulă de protecție sanitară la momentul apariției echipajului, iar apelantul la 112 ar fi avut un comportament agresiv.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”