Antena 3 CNN Externe Un bărbat și-a ridicat premiul câştigat la loto deghizat special ca să nu-l recunoască soţia: "Sunt îngrijorat"

Un bărbat și-a ridicat premiul câştigat la loto deghizat special ca să nu-l recunoască soţia: "Sunt îngrijorat"

Un bărbat din China, care a câștigat la loterie 30 milioane de dolari, a apelat la un costum special pentru a-şi ridica premiul. Totul pentru a nu fi descoperit de familie, mai ales de soţie. Iată care este motivul.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit presei chineze, bărbatul prezentat public cu pseudonimul Li, ar fi cumpărat 40 de bilete de loterie cu 80 de yuani(n.r 11 dolari), în regiunea Guangxi Zhuang, pe care le-a bifat identic cu șapte numere.

Astfel, bărbatul a reușit să câștige o sumă totală de 220 de milioane de yuani(n.r aproximativ 30,6 milioane de dolari americani), dar a ales să nu împartă vestea şi cu familia. 

„Nu le-am spus soției și copilului meu. Sunt îngrijorat că s-ar putea simți superiori față de alți oameni și nu vor munci sau învăța la fel de mult”, a spus bărbatul care şi-a ridicat premiul deghizat într-un personaj de desene animate, potrivit South China Morning Post

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru că nu a uitat de unde a plecat, după ce a plătit toate taxele, bărbatul a donat imediat 5 milioane de yuani unor organizații de caritate.

Astfel el a rămas cu suma de 171 de milioane de yuani (24 milioane de dolari), sumă pe care a precizat că nu o va dezvălui familei sale. 

Li a spus că este un „fan loial” al loteriei și a cumpărat bilete în mod regulat de peste un deceniu.

El a spus că a ales aceleași șapte numere în ultimii ani pentru că „arătau plăcute”. De data aceasta, loialitatea față de aceste numere a dat roade masiv.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor