Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat înarmat şi violent şi-a sechestrat familia şi cei doi copii în casă. Intervenţie în forţă a Poliţiei, în Neamţ

Un bărbat înarmat şi violent şi-a sechestrat familia şi cei doi copii în casă. Intervenţie în forţă a Poliţiei, în Neamţ

Intervenţie în forţă a poliţiştilor, după ce un bărbat din Neamţ care era înarmat cu un cuţit s-a încuiat în casă alături de copii și soție. 

de Paul Ciurari    |   

Acesta era extrem de violent şi a ameninţat şi poliţiştii cu arma albă. 

Alarma a fost dată chiar de către soția sa în vârstă de 43 de ani, care a sunat aseară la 112 și a spus că soțul ei provoacă scandal în interiorul apartamentului și distruge diferite obiecte de mobilier. 

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiști şi jandarmi, care au constatat că bărbatul era extrem de agresiv, era înarmat cu un cuțit și i-a amenințat inclusiv pe cei care veniseră să intervină.

În momentul în care forțele de ordine au ajuns la fața locului, bărbatul s-a încuiat în apartament, închizând înăuntru atât soția, cât și cei doi copii de 10 și 17 ani. 

Aflându-se în fața unei situații extrem de grave, cei de la poliție au luat decizia de a intra în interiorul apartamentului. 

Au pătruns în imobil, reușind să îl imobilizeze rapid pe bărbatul de 47 de ani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru violență în familie, sechestrare de persoane, ultraj, precum și loviri și alte violențe.

Subiecte în articol: Neamţ sechestrare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic