Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00

Bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00

Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, a fost amendat de un poliţist local pentru că ar fi ieşit pe stradă, după ora 23.00, şi nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.

de Alin Tarnovschi    |   

Totul s-ar fi întâmplat pe 24 ianuarie 2021, atunci când un poliţist local din Râşnov a întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei pe numele unui bărbat din oraş care a murit încă din anul 2019.

Asociaţia pentru SIguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat procesul-verbal pe care poliţistul l-a întocmit pe numele bărbatului mort de doi ani, "prins" pe stradă după ora 23.00, fără declaraţie pe propria răspundere.

Totul a ieşit la iveală după ce procesul-verbal a ajuna în cutia poştală a fratelui bărbatului mort de doi ani. Acesta a crezut că nu vede bine atunci când a realizat că fratele său mort a fost amendat pentru că... a ieşit pe stradă.

În document, poliţistul a notat că "în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020".

În realitate, procesul-verbal ar fi fost întocmit de poliţistul local pentru fratele care este în viaţă, însă din greşeală acesta a trecut numele fratelui mort în document. Mai mult, poliţistul a greşit şi numărul cărţii de identitate şi CNP-ul, singurul detaliu corect de pe document fiind doar adresa.

Subiecte în articol: Rasnov
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!