Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a sinucis în toaleta secției exterioare a Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași

Un bărbat s-a sinucis în toaleta secției exterioare a Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, diagnosticat cu tuberculoză, s-a sinucis în toaleta secției exterioare „Dr. Clunet” din Bucium a Spitalului de Pneumoftiziologie.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Din primele informaţii, bărbatul suferea de o formă agresivă de tuberculoză multidrog rezistentă, iar istoricul său medical prezenta mai multe internări şi căderi.

De opt zile se afla în evidență Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, acolo unde era ţinut sub izolare, fiind considerat contagios, notează  ziaruldeiasi.ro

Anunțul că bărbatul şi-a pus capăt zilelor a fost dat chiar de managerul unității medicale care a tras un semnal de alarmă asupra poverii tuberculozei și a urmărilor acestei nemiloase boli.

„Gestul acestui pacient ne-a tulburat și întristat. Suntem alături de familia îndoliată și ne folosim de acest prilej pentru a trage încă o dată un semnal ferm de alarmă asupra poverii tuberculozei și a urmărilor acestei nemiloase boli care, pe lângă distrugerile pulmonare importante, iată că lasă și răni adânci în sufletul pacienților”, a declarat  managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"