Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vâlcea, care și-a abuzat nepoata de 12 ani în mod repetat, i-a cumpărat tăcerea cu 30 de lei

Un bărbat din Vâlcea, care și-a abuzat nepoata de 12 ani în mod repetat, i-a cumpărat tăcerea cu 30 de lei

Un bărbat din Vâlcea și-a abuzat nepoata, timp de patru ani, de pe vremea când aceasta avea doar 12 ani. Pentru a nu le spune părinților, bărbatul îi oferea minorei câte 30 de lei. Pedofilul a fost condamnat la trei ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă.

Se pare că cele mai multe abuzuri au avut loc în 2017, în locuința unchiului, care are acum 49 de ani. 

„A invitat-o pe persoana vătămată la locuinţa sa pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti. (...) După ce au ajuns în dormitor, acesta a dezbrăcat-o cu forţa, a luat apă dintr-un lighean şi a început să o spele în zona intimă cu mâinile, (...) a mângâiat-o şi a pupat-o pe organul genital, în ciuda opoziţiei acesteia. Tot în cursul anului 2017 (...) a luat pe persoana vătămată să o plimbe cu mopedul, iar pe o vale a oprit mopedul, a dat-o jos, a îndepărtat-o de drum şi a dezbrăcat-o, după care a atins-o cu mâna în zona intimă şi a pupat-o”, se arată în dosar.

Anchetatorii au descoperit și că unchiul i-a oferit minorei suma de 30 de lei pentru a o determina să nu le povestească părinţilor cele întâmplate.

În martie 2020, Judecătoria Brezoi l-a condamnat pe bărbat la trei ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă agravată şi continuată și l-a obligat să plătească familiei daune morale în valoare de 10.000 de lei . 

 


 

Subiecte în articol: Valcea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere