Antena 3 CNN Externe Bărbatul a filmat-o în timp ce făceau dragoste și a arătat imaginile prietenilor. Răzbunarea femeii a fost cruntă

Bărbatul a filmat-o în timp ce făceau dragoste și a arătat imaginile prietenilor. Răzbunarea femeii a fost cruntă

O femeie a fost capabilă de un gest cumplit la adresa omului pe care îl iubea, iar acum riscă ani grei de închisoare.

Brenda Barattini, în vârstă de 25 de ani, a avut o criză de isterie din cauza iubitului, a pus mâna pe foarfecă și i-a tăiat acestuia penisul și testiculele. Sergio Fernandez, în vârstă de 40 de ani, le-a arătat prietenilor săi un video în care întrețineau relații intime, iar femeia s-a enervat cumplit. Când bărbatul a ajuns acasă, ea l-a așteptat înarmată cu o foarfecă de grădină și, fără să stea prea mult pe gânduri, i-a tăiat acestuia organul genital, scrie spynews.ro.

Brenda Barattini a pus, potrivit presei locale, că "a vrut să îl rănească", dar nu să îl lase impotent, iar lucrurile au scăpat de sub control. Bărbatul a fost dus de urgență la spital și supus mai multor operații de reconstrucție, iar Brenda Barattini poate sta 15 ani în spatele gratiilor pentru gestul său necugetat. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"