Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul de 31 de ani a intrat în casa brașovencei pentru o ședință de masaj erotic. Deși totul era pregătit pentru momentul pasional, evenimentele au luat o turnură neașteptată pentru femeie. Chiar și ea a fost luată prin surprindere

Bărbatul de 31 de ani a intrat în casa brașovencei pentru o ședință de masaj erotic. Deși totul era pregătit pentru momentul pasional, evenimentele au luat o turnură neașteptată pentru femeie. Chiar și ea a fost luată prin surprindere

Bărbatul de 31 de ani a intrat în casa brașovencei pentru o ședință de masaj erotic. Deși totul era pregătit pentru momentul pasional, evenimentele au luat o turnură neașteptată pentru femeie. 

Incidentul a avut loc pe data de 24 martie, în jurul orelor 17.00, suspectul, de loc din comuna Cislău - judeţul Buzău, s-ar fi prezentat la domiciliul persoanei vătămate, pentru a i se face masajul erotic, iar după aceea i-ar fi sustras două telefoane mobile, prin violenţă.

„În urma unui complex de activități informativ-operative desfășurate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov, în data de 01.04.2019 autorul infracțiunii de tâlhărie a fost identificat și depistat la adresa de domiciliu din județul Buzău. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie, scrie mytex.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai