Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul s-a prăbușit în aeroport, de față cu toți pasagerii. Când și-au dat seama ce se întâmplă de fapt cu el, oamenii au înlemnit. „Dumnezeule!”

Bărbatul s-a prăbușit în aeroport, de față cu toți pasagerii. Când și-au dat seama ce se întâmplă de fapt cu el, oamenii au înlemnit. „Dumnezeule!”

Războiul face numeroase victime la nivel mondial, iar dramele oamenilor implicați în astfel de conflicte armate pare că sunt fără sfârșit.

Povestea unei familii din Sudan a făcut înconjurul internetului. Imaginile filmate într-un aeroport din SUA au impresionat mii de oameni.

Foarte mulți oameni au fugit din Sudan în SUA, în 2012, din cauza războiului. Dyan a fost separat de soția lui, Alik, și de copiii lui, care au ajuns în Fort Wort, Texas. Acela a fost și momentul în care femeia a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Povestea acestei familii a avut totuși un final fericit. Niște oameni de excepție, care lucrau la centrul pentru refugiați, au făcut posibilă reîntâlnirea lui Alik cu soțul ei.

Când a văzut-o la aeroport, bărbatul a căzut în genunchi. Vedeți reîntâlnirea emoționantă în materialul video de mai jos:

Subiecte în articol: aeroport razboi Sudan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic