Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbatul suspectat că a împuşcat un tânăr în Craiova, prins la frontieră. După atacul mafiot, a încercat să fugă din țară

Bărbatul suspectat că a împuşcat un tânăr în Craiova, prins la frontieră. După atacul mafiot, a încercat să fugă din țară

Bărbatul suspectat că a împuşcat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Craiova, un tânăr de 25 de ani, după o şicanare în trafic, a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

După incident, Poliţia din Dolj a fost solicitat consemnul la frontieră.

Citește și: Focuri de armă la Craiova, după o șicanare în trafic. Polițiștii îl caută pe agresor

inspectorul Cosmin Grădinaru, IPJ

„Bărbatul de 32 de ani a fost identificat și reținut. La nivelul IPJ Dolj s-a constituit o escortă formată din polițiști care au preluat bărbatul și l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, unde se află în acest moment în vederea continuării cercetărilor”, a declarat inspectorul Cosmin Grădinaru, IPJ Dolj. 

Poliţiştii doljeni au făcut sâmbătă o percheziţie domiciliară acestuia, iar anchetatorii au pus sub acuzare suspectul pentru tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Subiecte în articol: Nadlac Craiova impuscat atac
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”