Antena 3 CNN Actualitate Bataie ca-n filme intre doua eleve din Botosani! Colegii s-au oprit sa filmeze totul, dar niciunul…

Bataie ca-n filme intre doua eleve din Botosani! Colegii s-au oprit sa filmeze totul, dar niciunul…

Doua eleve s-au luat la cearta pana cand au ajuns la pumni si picioare in fata unei scoli din Botosani. Socant este faptul ca toti colegii s-au oprit pentru a filma scena, insa nimeni nu s-a bagat sa le desparta.  O colega intervine intr-un final, in timp ce alti elevi se amuza, facand comentarii obscene care nu pot fi reproduse. Despre incident a aflat si conducerea liceului „Nicolae Balcescu”, unde invata cele doua eleve, in clasa a X-a. Bataia a avut loc pe un drum din apropierea unitatii de invatamant. 

"Intamplarea s-a petrecut vinerea trecuta, in drum spre casa, in afara curtii scolii, in afara programului, dupa ora 14.00, cand au terminat deja orele. Au fost chemati parintii, am stat de vorba cu ei. Au fost si domnii de la Politie. Se va pune in discutie in Consiliul clasei, apoi in Consiliul profesoral si vom aplica regulamentul”, a declarat Augustina Fegher, directorul Liceului Nicolae Balcescu din Flamanzi.Politia a demarat o ancheta pentru loviri și alte violente.  

Subiecte în articol: bătaie eleve filmat pumni şcoală
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are