Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrân blocat în trafic şi bătut fără milă pentru că ar fi condus prea încet, în Hunedoara

Bătrân blocat în trafic şi bătut fără milă pentru că ar fi condus prea încet, în Hunedoara

Un bătrân a fost urmărit de un alt şofer, blocat în trafic şi apoi bătut fără milă pentru că ar fi condus prea încet pe o stradă din Hunedoara.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Totul s-a întâmplat ieri, 21 martie 2023, pe o stradă din Hunedoara aflată în reparaţii. Muncitorii au restricţionat traficul pe o singură bandă, iar şoferul în vârstă de 77 de ani ar fi condus prea încet, lucru care l-a scos din minţi pe un alt şofer.

Acesta din urmă l-a urmărit pe bătrân pe o distanţă de câţiva kilometri, până în localitatea Peştişu Mare, l-a blocat în trafic şi s-a năpustit asupra lui. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată pe o casă din apropiere.

"Totul a pornit de la faptul ca agresorul a considerat că socrul meu conducea mașina personală mult prea lent în trafic, într-o zonă carosabila din Municipiul Hunedoara care, momentan, se află în reparații, iar traficul este restricționat, circulația autoturismelor realizându-se  pe o singura bandă.

Individul, probabil extrem de iritat, l-a urmărit pe socrul meu, ambii aflându-se în propriile autovehicule, până în localitatea Peștișul Mare (!?!), unde i-a tăiat calea iar mai apoi s-a dat jos din mașină,  a deschis portiera mașinii socrului meu și l-a lovit de repetate ori, cu pumnii, în zona feței, cu o sălbăticie pe care nu am mai întâlnit-o până astăzi.  Socrul meu a fost transportat cu ambulanța la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale", a declarat nora victimei pentru Antena 3 CNN.

Subiecte în articol: Hunedoara Poliția Română
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident