Antena 3 CNN Actualitate Bătrân de 89 de ani, imobilizat la pat, atacat în casă de un hoț care i-a furat buletinul și cardul de sănătate

Bătrân de 89 de ani, imobilizat la pat, atacat în casă de un hoț care i-a furat buletinul și cardul de sănătate

Clipe de coşmar pentru un bătrân de 89 de ani care s-a trezit noaptea cu un hoţ în casă. Speriat, bolnav şi imobilizat la pat, octogenarul nu a opus niciun fel de rezistenţă şi a asistat cum tâlharul, un tânar de 31 de ani, îi ia ultimii bani pe care îi avea în casă. Povestea se încheie prost pentru hoţ.

de Claudia Popovici    |   

La 89 de ani bâtranul din Tecuci, judeţul Galaţi nu s-ar fi gândit să mai traiască asemenea experienţe.

Bolnav şi imobilizat la pat octogenarul s-a trezit noaptea cu un hoţ în casă.

Cuprins de groază, pentru că nu se putea apăra, vârstincul nu a opus nicun fel de rezistenţă şi a lasat hoţul să acţioneze în voie, cu speranţa că măcar îşi va salva viaţa.

Invidivul i-a născocit prin casă fară nicio reţinere. A pus ochii pe mai multe bunuri inclusiv pe o sumă de bani pe care o avea bătrânul în casă.

Coincidenţa face ca, tocmai în acel moment nepotul bătrânului să intre pe usă şi să-l prindă pe tâlhar în plină acţiune. A sunat la 112 şi individul a fost reţinut.

Potrivit jandarmilor „asupra acestuia a fost găsită cartea de identitate a bătrânului, cardul de sănătate al acestuia și suma de 173 de lei, singurii bani pe care omul îi avea în casă", a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați, notează viaţa-liberă.ro

Individul a fost dus la poliție şi ii s-a întocmit dosar penal.

Subiecte în articol: batran atacat hot
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea se schimbă radical în România