Antena 3 CNN Actualitate Bătrân din Vâlcea, ucis de doi adolescenți în timp ce dormea. L-au lovit în cap și au fugit cu banii

Bătrân din Vâlcea, ucis de doi adolescenți în timp ce dormea. L-au lovit în cap și au fugit cu banii

O adolescentă de 17 ani a comis o crimă alături de un tânăr de 18 ani. Cei doi au intrat în casa unui bătrân de 80 de ani din Vâlcea pentru a-i fura banii. În timp ce el dormea, tinerii i-au aplicat mai multe lovituri în cap care i-au fost fatale. 

Fata a ținut lanterna telefonului mobil pentru a lumina patul unde dormea bătrânul, iar individul i-a zdrobit capul cu o coadă de topor. Tâlharii au plecat apoi cu prada, 1.000 de lei. 

Cei doi suspecți, Vasile Găman și fata în vârstă de 17 ani au fost reținuți de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, la patru zile de la oribila crimă și urmează să fie prezentați magistraților Tribunalului Vâlcea. 

Adolescenții au planificat din timp crima cumplită. Victima a fost găsită fără suflare de fiul său. 

Citiți și Descoperire macabră în județul Vâlcea! Și-a găsit tatăl mort în propria locuință

„In acest context, în timpul nopţii de 06/07.02.2019, inculpaţii au pătruns fără drept în curtea şi locuinţa victimei R.G. pe care l-au găsit dormind în dormitor, pe un pat, aşezată pe partea stângă a corpului. În aceste împrejurări, în realizarea scopului infracţional, în timp ce inculpata minoră I.E.A. a luminat cu lanterna telefonului mobil patul pe care dormea victima asigurând astfel vizibilitate inculpatului Găman Vasile, acesta din urmă l-a lovit pe R.G., în timp ce dormea, de mai multe ori, în cap cu coada de topor, producându-i multiple leziuni în zona capului, provocând decesul victimei. După exercitarea acestor acte de agresiune, cei doi inculpaţi au sustras din locuinţă suma de 1000 lei” au stabilit procurorii în referatul prin care proipun arestarea preventivă a inculpaților. 
 

Subiecte în articol: batran Valcea adolescenti banii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"