Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali își face praf fotbaliștii, chiar și după victorie: „Am jucat ţurca în prima repriză”

Becali își face praf fotbaliștii, chiar și după victorie: „Am jucat ţurca în prima repriză”

Gigi Becali și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu prestația fotbaliștilor de la FCSB, care au reușit să-i învingă pe cei de la formaţia elveţiană FC Lugano, cu scorul de 2-1 (0-1), joi seara, pe Luzern Arena din Lucerna, în Grupa G a Europa League. 

În ciuda victoriei, Becali a criticat prestația echipei din prima repriză. echipa după prestaţia din prima repriză când Steaua era condusă, iar evoluţia era foarte slabă.

"E bucurie, câteva sute de mii de euro. Am jucat ţurca în prima repriză, nu pot să îmi dau seama. O pun pe seama oboselii. Am câştigat uncte, bani, glorie, restul nu mai contează. Remarc pe toată lumea. Nu a avut ce apăra Niţă. Pentru mine nu contează portarul. Dacă nu o scotea, îl dădeam afară. Am unul de 18 ani, o să fie Donaruma. Cred că mergem în primăvară din grupa asta. Mă interesează banii pe care îi iau şi coeficientul care ne propulsează în grupele superioare. Eu sunt în euforia de aseară de la Champions League. Vreau să eu ca acolo. Poftesc. O să ajungem să jucăm cu ei. La anul eu vreau să jucăm împotriva lui Neymar. Asta mi-am propus", a spus Becali la DigiSport.

Subiecte în articol: Gigi Becali FCSB fotbalisti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are