Antena 3 CNN Actualitate Blondă din Cluj, acuzată că a fraierit zeci de bărbaţi pe Facebook | Tânăra spune că i-a fost spart contul

Blondă din Cluj, acuzată că a fraierit zeci de bărbaţi pe Facebook | Tânăra spune că i-a fost spart contul

O blondă din Cluj este acuzată că a fraieri zeci de bărbaţi pe Facebook şi le-a cerut bani, după ce li s-a plâns că se află într-o situaţie dificilă.

de Alin Tarnovschi    |   

Totul a început cu postarea unui tânăr pe un grup de Facebook "Vând-Cumpăr Turda".

"Aveti mare grija la ea!! Tepara,escroaca!! La ora 5 dimineata imi trimite mesaj daca pot sa o ajut cu suma de 200 lei deoarece este in aeroport si trebuie sa ajunga in tara pentru inmormantarea bunicii ei,ea ramanand fara bani.

I-am trimis 240 lei,ultimii mei bani,promitand ca ii va transfera inapoi de indata ce ajunge in tara,apoi a spus ca nu s-au virat banii,ca ea nu a primit nimic.

Transferul a fost facut,am umblat si pe la banca cu extrase de cont iar banii au fost virati catre ea,asadar este o escroaca. 200 lei de pe unul 200 de pe altul ,la 10 persoane are 2000 pe zi .Sper ca nu a mai picat nimeni in plasa, iar cu ocazia asta o fac faimoasa ,sa o cunoasca toata lumea ,ce fel de fata buna ii.Rusine sa ii fie ,si de educatia pe care a primit-o de la parinti.Asa sa ii ajute Dumnezeu.Aveti grija oameni buni cu astfel de specimene!!!", a scris unul dintre bărbaţi într-un grup pe Facebook.

Ulterior, atunci când cazul a ieşit la iveală, s-a descoperit că, în realitate, blonda din Cluj-Napoca, originară din Câmpia Turzii, a făcut acelaşi lucru cu câteva zeci de bărbaţi.

Potrivit jurnaliştilor de la ştiridecluj.ro, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. După ce articolul a fost publicat în presa locală, blonda şi-a închis contul de Facebook, chiar dacă spunea că i-a fost spart de hackeri şi aceştia au fost cei care s-au folosit de identitatea ei pentru a cere bani oamenilor.

Totuşi, poliţiştii continuă cercetările pentru înşelăciune.

Subiecte în articol: Cluj-Napoca Facebook
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are