Antena 3 CNN Externe Bombardamentele din Texas, asemănătoare cu cele din anii 1990

Bombardamentele din Texas, asemănătoare cu cele din anii 1990

În urma a celei de-a patra bombe care a explodat în Texas în ultima lună, poliția a anunțat că are de a face cu un bombardator în serie.  

Conform investigaților, poliția a găsit asemănari între bombardamentele din această lună, cu cele din 1990, provocate de bombardatorul în serie Ted Kaczynski sau Unabomber, cum era denumit, care a fost încarcerat pe viață. Politia declară ca bombele folosite acum, cu cele din anii '90 seamănă mult între ele. 

Luni, poliția oficială texană a declarat că nu au sunt suspect în cazul bombardamentelor și încă nu au determinat un motiv, însă continuă cercetările. 

Două persoane au decedat, și o persoană a fost rănită în urma a trei explozii în Austin, care au început pe 2 Martie. Bombele au fost camuflate în pachete poștale și au fost lăsate la casele victimelor. Cea de-a patra bombă, care a explodat duminică, a fost declanșată cu un cablu, de către doi cetățeni care au călcat pe ea. Cei doi au fost spitalizati în urma rănilor provocate de explozie.  A patra bombă care a explodat în Texas duminică seară este mai sofisticată decât cele precedente, spre îngrijorarea autorităților.

Sursă: Business Insider

Subiecte în articol: bombardament Texas
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni