Antena 3 CNN Sport Boxerul român Ronald „The Thrill” a pierdut titlul mondial WBC la supermijlocie: „M-a durut foarte mult, pentru că știu că am câștigat”

Boxerul român Ronald „The Thrill” a pierdut titlul mondial WBC la supermijlocie: „M-a durut foarte mult, pentru că știu că am câștigat”

de S.T.    |   

Boxerul român Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

Ronald Gavril a declarat într-un interviu acordat lui Mircea Badea că e puternic și are siguranța că va deveni campion mondial.

„Poate nu anul acesta, dar la anul sigur voi avea din nou șansa la titlu. M-a durut foarte mult pentru că știu că am câștigat și nu o spun eu, o spun specialiștii”, a spus boxerul român.

Benavidez (20 ani) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

În ultima rundă, românul Gavril l-a surprins cu o lovitură de stânga la figură și l-a trimis pe american la podea, acesta fiind numărat de arbitru.

Ronald „The Thrill” Gavril (31 ani) a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 KO) și a ratat șansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Pugilistul băcăuan Ronald Gavril face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni