Antena 3 CNN Show Showbiz Brigitte s-a răzgândit: "Nu mai vreau să divorţez"

Brigitte s-a răzgândit: "Nu mai vreau să divorţez"

Brigitte Sfăt este omul schimbărilor! Dacă acum vrea să divorţeze de Ilie Năstase, peste câteva zile vine şi spune că nu mai vrea asta. Întreaga lor telenovelă a fost presărată cu declaraţii despre despărţire şi divorţ. 

Recent, Brigitte Sfăt a făcut declaraţii şocante despre relaţia cu Ilie Năstase şi a spus că vor divorţa, mai ales că el şi-a găsit repede pe altcineva. Ei bine, se pare că bruneta s-a răzgândit. După ce l-a acuzat pe Ilie Năstase că a bătut-o şi că a fst nevoită să suporte multe lucruri pe parcursul căsniciei cu el, Brigitte nu mai vrea să divorţeze şi şi-a retras cererea. 

“Este adevărat. Nu mai vreau să divorţez, mi-am retras cererea. M-am gândit să îl las pe Ilie să facă treaba asta, cred că este mai interesant ce motive va invoca el! Anul trecut ­mi-am dorit să divorţez pentru că am vrut să îmi refac viaţa, iar Ilie nu mi-a dat divorţul, poate că e cazul să procedez la fel, să vadă şi el cum a fost pentru mine. Atunci m-am rugat de el, l-am implorat, iar el  şi-a bătut joc de mine: m-a legat cu cureaua de picioare şi m-a târât prin toată casa. M-a ţinut cu forţa un an de zile. Am vrut să mă omor, să mă arunc de pe pod, m-a jignit, m-a bătut”, a declarat Brigitte Năstase, potrivit click.ro.

Subiecte în articol: divort Nastase
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă