Antena 3 CNN Politică Ce cadouri au primit senatorii în 2018

Ce cadouri au primit senatorii în 2018

O pereche de butoni din argint, un covor pentru rugăciune sau o bombonieră din porţelan, sunt doar câteva dintre cadourile pe care le-au primit senatorii anul trecut. Unele au fost păstrate de aleşi, altele au rămas în patrimoniul Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a primit în 2018 mai multe cadouri în vizitele oficiale pe care le-a făcut. Printre ele se numără un parfum de trandafiri primit din Bulgaria, un set de dopuri pentru sticlele de vin de la preşedintele parlamentului din Coreea sau o broderie aurită, primită de la preşedintele Serbiei, Alexander Vucic. Dintre toate cadourile însă, Tăriceanu a păstrat doar o pereche de butoni din argint cu chilimbar de la omologul său polonez. Dintre senatorii care au participat la vizite externe şi au primit daruri de la gazde, Adrian Ţuţuianu a păstrat cele mai multe cadouri. Acesta a luat acasă un tablou cu păuni, o castă metalică primită din Maroc, un suport pentru pahar din Australia, dar şi un covor pentru rugăciune şi o pereche de ciorapi lucraţi maual din Turkmenistan.

Vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu a păstrat şi el o bombonieră din porţelan şi o opincă tradiţională. Titus Corlăţean s-a ales în urma vizitelor externe cu o plachetă gravată cu stema Senatului francez şi cu o pereche de butoni cu stema Canadei. Cel mai valoros cadou a fost păstrat de senatorul Claudiu Manda. Acesta a primit de la vicepreşedintele Adunării Naţionale din Vietnam un tablou din bronz în valoare de 170 de euro. La Camera Deputaţilor, Liviu Dragnea nu a păstrat niciun cadou primit, toate fiind lăsate în patrimoniul instituţiei.

Subiecte în articol: cadouri senatori Dragnea Tariceanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"