Antena 3 CNN Actualitate Inedit Marea evadare din Madrid. Mai multe cămile și o lamă, capturate de poliția spaniolă după ce au fost "ajutate" să fugă de la circ

Marea evadare din Madrid. Mai multe cămile și o lamă, capturate de poliția spaniolă după ce au fost "ajutate" să fugă de la circ

Un incident neobișnuit s-a petrecut vineri dimineața în Madrid, cu multe ore înainte de perioada de vârf a traficului rutier, relatează presa internațională.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Opt cămile și o lamă au fost recuperate de forțele de poliție în timp ce rătăceau pe străzile capitalei spaniole.

Autoritățile au precizat că animalele au fost localizate în jurul orei 05:00 dimineața, în timp ce mergeau liniștite pe străzile din cartierul Carabanchel.

Aparent, cămilele și lama scăpaseră de la circul Quiros, situat în apropiere.

Polițiștii au condus în siguranță animalele înapoi la circ, ai cărui reprezentanți au denunțat un act de sabotaj şi au acuzat activiștii pentru drepturile animalelor că sunt la originea incidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Credem că este vorba despre un act de sabotaj al acestor organizații (pentru drepturile animalelor), care vin să protesteze în fiecare an. Mulțumesc lui Dumnezeu, de astă dată nu s-a întâmplat nimic", a declarat Mati Muoz, reprezentata Quiros.

Circul a depus o plângere, iar o anchetă este în curs de desfășurare.

Poliția spaniolă a distribuit pe Twitter imagini cu recuperarea "evadaților".

 

Subiecte în articol: cămile Madrid Quiros
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai