Antena 3 CNN Sport Tenis Câștigătorul de Grand Slam Jamie Murray, nemulțumit de condițiile de la French Open: "Hotelurile voastre sunt ca o toaletă"

Câștigătorul de Grand Slam Jamie Murray, nemulțumit de condițiile de la French Open: "Hotelurile voastre sunt ca o toaletă"

Jamie Murray a criticat Federația Franceză de Tenis pentru decizia de a reduce premiile în bani la categoria dublu cu 23%, dar și pentru că hotelul în care au cazat jucătorii ”este o toaletă”.

de Adelina Miron    |   

Tenismenul a acuzat Federația Franceză de Tenis că are o atitudine indiferentă față de jucători într-o postare pe Twitter.

„În plus, față de schimbarea de două ori a datelor turneului în beneficiul propriu, Federația Franceză întreține aceeași mentalitate de ”nu dăm doi bani” prin reducerea fondul de premiere cu 23%”, a scris Murray. 

Reducerea premiilor în bani este doar una dintre nemulțumirile celui mai cunoscut jucător de dublu din Marea Britanie. Jucătorul de tenis a mai reproșat Federației Franceze de Tenis că hotelul Novotel din Paris în care îi cazeză pe jucătorii de dublu și pe cei aflați la coada clasamentului este ”în mod absolut o toaletă”, potrivit Daily Mail.

”Hotelul vostru oficial pentru jucătorii de dublu este în mod absolut o toaletă”, a scris Murray pe Twitter.

Jamie Murray se află pe locul 21 în ierarhia mondială și este câștigător de două titluri de Mare Șlem (Australian Open 2016 și US Open 2016).

 

 

Subiecte în articol: French Open Jamie Murray hotel
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată