Antena 3 CNN Sport Tenis Câteva concluzii după victoria Simonei Halep la Australian Open

Câteva concluzii după victoria Simonei Halep la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o fără drept de apel pe canadianca Eugenie Bouchard, cu 6-2, 6-2, scrie Agerpres.

Sunt câteva concluzii ce pot fi trase după acest meci, scrie gsp.ro.

1. Glezna! Care gleznă?!

Toți fanii Simonei au căscat ochii încă din primele gameuri pentru a observa orice dificultate în deplasarea jucătoarei noastre din cauza accidentării la glezna stângă suferită în primul tur. Dar Simona Halep a părut foarte stabilă în schimburi. A alergat mult, variat, nu a părut sub presiune, a preluat mingea rapid, ceea ce a însemnat o deplasare bună. Dacă are în continuare probleme cu glezna, Simona maschează foarte bine.
2. Incisivitate, determinare, serviciu

În fața unei jucătoare care nu a știut exact ce vrea să facă pe teren, Simona a răspuns cu autoritate. S-a apărat perfect, a urcat de câteva ori la fileu și a închis punctele, s-a menținut atentă pe forehand și la serviciu, în ciuda unor oscilații la începutul fiecărui set. Iar atitudinea a fost ideală. Cu pumnul strâns după fiecare reușită muncită, Simona a părut decisă să evite "distracția", "meciurile frumoase" care se încheie trist. "Am simțit mingea, am deschis terenul, m-am simțit bine", a explicat Simona la final.

Subiecte în articol: Australian Open Simona Halep tenis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni