Antena 3 CNN Actualitate Inedit Caz fără precedent! La un an după ce a fost ucisă, depune mărturie împotriva criminalului

Caz fără precedent! La un an după ce a fost ucisă, depune mărturie împotriva criminalului

O femeie omorâtă de fostul iubit va depune mărturie la procesul în care acesta e judecta pentru crimă. Femeia a murit după ce bărbatul a turnat  benzină pe ea și a lăsat-o să ardă de vie. 

După doi ani în care a fost spitalizată la o clinică în Ohio, cu arsuri grave, Judy Malinowski nu a mai rezistat. Ea suferise arsuri grave pe 80% din suprafața corpului și a fost supusă la numeroase intervenții chirurgicale, însă a decedat.

La un an de la moartea sa, aceasta depune mărturie împotriva lui Slager, fostul său iubit, printr-un interviu filmat în timp ce era pe patul de spital, în care povestește cum s-a întâmplat tragedia. Aceasta mărturisește că nu-și închipuia că un om poate fi atât de rău, că el a putut sta acolo, fără să facă nimic.

Este un caz fără precedent, având în vedere că victima poate să depună mărturie chiar și după moartea ei. Însă judecătorul a hotărât să ia în considerare proba și să-i permită lui Judy să fie parte, post mortem, la procesul deschis împotriva ucigașului ei.

În urma mărturisirilor făcute post mortem de victima sa, Slager riscă închisoare pe viață, conform foxnews.com.

Subiecte în articol: marturie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată