Antena 3 CNN Actualitate Social Caz revoltător în Capitală! Bebeluș, prins între ușile autobuzului. Reacția RATB

Caz revoltător în Capitală! Bebeluș, prins între ușile autobuzului. Reacția RATB

Update: Directorul general RATB a venit cu explicații despre incidentul din trafic, în care un bebeluș a fost prins cu căruciorul în ușile unui autobuz.

„Am demarat cercetarea disciplinară a conducătorului, nu suntem de acord cu astfel de comportamente în traseu. Neatenția lui a dus la acest incident și ne cerem scuze atât eu, cât și colegii. S-a scuzat că nu a fost atent în stația respectivă, el trebuia să urmărească în oglindă fluxul de călători și când a revenit în oglindă a văzut acel cărucior, pentru că a fost atenționat având un sistem de protecție la uși care nu accidentează călătorii, a observat că revine ușa și a văzut acel cărucior”, a declarat directorul RATB, Adrian Sorin Mihail.

Știre inițială: Nou incident revoltător la RATB. Un bebeluş de un an a fost la un pas să fie rănit grav, după ce un şofer neatent, de pe linia autobuzului 601 din Capitală, a închis uşile peste cărucuiorul în care acesta se afla.

În urma incidentului, copilul în vârstă de un an, a rămas captiv între uşile autobuzului, în timp ce tatăl său a rămas în staţie.

Întrega scenă a fost relalatată chiar de tatăl copilului pe Facebook. Până la aceasă oră, reprezentanţii RATB nu au dorit să comenteze acest caz.

 

Subiecte în articol: RATB
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi