Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Ungaria. Patru români morți, într-un cumplit accident de circulație

Caz șocant în Ungaria. Patru români morți, într-un cumplit accident de circulație

Update: Consulatul General al României la Szeged urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetățeni români, se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii accidentului. Până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară.
Reprezentanții Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situația și se află în contact cu autoritățile locale, fiind pregătiți să acorde asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite, mai arată documentul.

Șapte oameni au murit, în urma unui accident terifiant, în Ungaria. Printre ei, se numără și o familie de români, care probabil a avut și copii. Un TIR a intrat în parapetul autostrăzii și a lovit două mașini. Un incendiu puternic a izbucnit, iar mai mulți oameni au arși de vii.

Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc în jurul orei 02.30, ora Ungariei, la aproximativ 70 km de granița cu România. 

Conform PresaSM, una dintre mașini este înmatriculată în România, în timp ce cealaltă are numere de Olanda. În mașina românilor s-ar fi aflat o familie cu doi copii.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"