Antena 3 CNN Actualitate Cazul Caracal. Dovezile pe care anchetatorii nu le văd

Cazul Caracal. Dovezile pe care anchetatorii nu le văd

de S.T.    |   

Dacă cei care au lucrat în dosarul dispariției Luizei Melencu și-ar fi făcut treaba corect, n-am fi asistat la o dublă tragedie.

„Sunt mulți oameni care nu și-au făcut treaba. Am constatat că la o lună de la dispariția Luizei anchetatorii au pus cap la cap niște numere de telefon. De pe același număr de telefon de pe care se presupune că Dincă l-ar fi sunat a doua zi după dispariția fetei pe bunicul Luizei s-au mai făcut două apeluri în aceeași zi către un singur număr de telefon, care aparține unui instructor auto din Craiova”, a dezvăluit Carmina Othman, senior editor Antena 3, vineri seară, la emisiunea „Exces de putere”.

Luiza a dispărut pe 14 aprilie 2019. Pe 15 aprilie bunicul fetei a primit trei apeluri. I s-a spus că e bine fata, că e plecată în Elveția și că a fost convinsă de cineva din anturajul ei să plece în afara țării pentru a se prostitua. 

„Anchetatorii au cerut date despre persoana care a sunat(...). Puteau să ceară lista apelurilor și ar fi ajuns la personajul cu care Dincă a discutat pe 15 aprilie de două ori. În aceeași zi, a vorbit de pe telefon de cinci ori. Numărul aparține unui instructor auto din Craiova”, a mai spus Carmina Othman.

Citiți și: Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: „Există și alți suspecți”

În jurul datei de 15 mai, anchetatorii încă nu știau cine e apelatul.

Instructorul auto nu a fost audiat și nu a fost de folos în cazul Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au ajuns la Dincă în noaptea de 25 spre 26 iulie, când au verificat numărul de telefon de pe care Alexandra a sunat la 112.

Au găsit atunci un apel efectuat în luna mai către abonamentul lui Dincă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de magistrați au picat testul psihologic