Antena 3 CNN Actualitate Social Ce a putut să facă o româncă pentru a pune mâna pe averea soțului. Doar în filme mai vezi așa ceva

Ce a putut să facă o româncă pentru a pune mâna pe averea soțului. Doar în filme mai vezi așa ceva

O femeie din Satu Mare a fost condamnată de Tribunalul Satu Mare la 5 ani de închisoare, după ce a încercat să angajeze un raket din Ucraina pentru a-i ucide soțul. Fiul acesteia, cu care a ticluit planul, a primit și el 3 ani de închisoare, scrie voceatransilvaniei.ro.

”Condamna pe inculpata Sabău Rodica la pedeapsa privativa de libertate de 5 ani inchisoare si interzicerea drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit. a si b teza II-a din Codul penal din 1969, pe o durata de 4 ani, ca pedeapsa complementara. Condamna pe inculpatul Sabău Mircea Lucian la pedeapsa de 3 ani inchisoare si interzicerea drepturilor prev. de art. 64 alin. 1 lit. a si b teza II-a din Codul penal din 1969, pe o durata de 2 ani, ca pedeapsa complementara, cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei, stabilind termen de incercare de 6 ani. Deduce din pedepsele aplicate inculpatilor durata retinerii, pentru inc. S.M.L si respectiv durata retinerii si a arestului preventiv pentru inc. S.R.. Constata ca nu exista constituire de parte civila in cauza. Obliga inculpatii la plata cheltuielilor judiciare”, se arată în decizia Tribunalului Satu Mare.

Subiecte în articol: asasin avere
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei