Antena 3 CNN Actualitate Locale "Dacă vrei, te supui, dacă nu, ieşi afară!": Ce le spunea directorul de liceu din Oradea elevilor și părinților care nu voiau să plăteasca festivitatea de absolvire

"Dacă vrei, te supui, dacă nu, ieşi afară!": Ce le spunea directorul de liceu din Oradea elevilor și părinților care nu voiau să plăteasca festivitatea de absolvire

Elevii și părinții l-au înregistrat pe directorul Liceul Economic din Oradea, în timp ce le reproșa că nu vor să plătească sute de lei pentru festivitatea de absolvire.

de Mia Lungu    |   

Elevii au transmis presei locale înregistrări cu discuţiile purtate cu directorul liceului.

Într-o înregistrare de la o şedinţă cu părinţii se aude cum o mămică îi atrage atenţia că ceea ce face este ameninţare şi şantaj, însă directorul o contrazice.

"Nu e niciun fel de ameninţare. La urma urmei, în viaţă trebuie să te supui unor reguli. Dacă vrei, te supui, dacă nu, ieşi afară", susţinând că este "prea îngăduitor". "Dacă la o firmă ai fi spus de atâtea ori 'nu', uşa era deschisă şi zicea 'go!', 'dacă nu-ţi place, lasă-ne!'".

Citește și: Anchetă la Liceul Economic din Oradea, după ce directorul a cerut bani pentru festivitatea de absolvire

Directorul s-a certat şi cu elevii dintr-o clasă, reproşându-le:

"Dacă în 4 ani de zile n-ați înțeles nimic, Dumnezeu cu mila! Dacă tu patru ani stai într-o școală și pui problemele în felul ăsta, pentru mine, sincer, e o dezamăgire. Trebuie să știi că ești clasa a XII-a și să spui din timp: 'Mamă, cred că o să mă coste ceva!' 200 de lei, sincer. Ce să fac cu voi, în momentul în care se termină festivitatea, vă deschidem ușa și ieșiți pe-aici? OK, dacă asta vă doriți, asta se va întâmpla!", a spus directorul în înregistrarea publicată de ebihoreanul.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic