Antena 3 CNN Show Showbiz Ceartă între jurați la „Bravo, România!”

Ceartă între jurați la „Bravo, România!”

BRAVO, ROMÂNIA! Dei sunt colegi de pupitru, nu întotdeauna au aceleai păreri atunci când trebuie să jurizeze. Fie că reuesc să analizeze cu ochi critic prestaiile concurenilor, fie că sunt uneori copleii de emoii, juraii show-ului de la Antena 1 au păreri pertinente, dei se întâmplă să se i contrazică. Aa se va întâmpla i duminica aceasta, de la 22.00, când Mihai Petre i Răzvan Simion ajung să discute în contradictoriu i să se certe în privina uneia dintre prestaii.

De părere că dansul uneia dintre echipe nu a fost chiar bine executat, Mihai Petre va depuncta acest aspect, spre nemulumirea lui Răzvan. Schimbul de replici dintre cei doi îi va pune pe jar i va aprinde spiritele. „Nu au dansat bine. E dreptul meu să punctez. Cineva nu înelege că rolul meu aici este să vorbesc despre ce se întâmplă pe scenă”, va spune Mihai. „Nu suntem la mondialele de dans”, va riposta Răzvan, „nu poi să-i jurizezi ca pe nite profesioniti. Nu toi dansează ca tine i pe muzica de la telejurnal”, concluzionează acesta.

BRAVO, ROMÂNIA! Despre ce număr e vorba, ce dans va aprinde spiritele în rândul jurailor i cum se va încheia jurizarea, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, 15 mai, de la 22.00, la „Bravo, România!”.

Subiecte în articol: Razvan Simion
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic