Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cele două alimente pe care nu ar trebui să le mănânci niciodată la restaurant

Cele două alimente pe care nu ar trebui să le mănânci niciodată la restaurant

Sunt multe alimente care-ți pot afecta sănătatea dacă le consumi la restaurant, dar două dintre ele sunt cele mai periculoase.

Gustările din partea casei – alunele sau covrigeii din bolurile aflate pe mese sunt principalele alimente care trebuie evitate. Este posibil ca produsele să fi fost atinse și de alți clienți. În plus, de cele mai multe ori bolurile nu sunt acoperite.

Sosurile preparate în restaurant - Ai putea crede că sunt mai sănătoase decât cele ambalate, dar nu e întotdeauna așa. Unele localuri comandă mai multe alimente decât au nevoie, iar la finalul zilei surplusul este preparat sub formă de diverse sosuri, potrivit Reader’s Digest.

Subiecte în articol: restaurant alimente
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”