Antena 3 CNN Actualitate Celebrul violonist André Rieu, amendă uriașă pentru că s-ar fi folosit de copiii români în concerte. Artistul contestă decizia autorităților-VIDEO

Celebrul violonist André Rieu, amendă uriașă pentru că s-ar fi folosit de copiii români în concerte. Artistul contestă decizia autorităților-VIDEO

André Rieu, cunoscut ca "regele modern al valsului" a primit o amendă uriaşă după ce un grup de copii din România a cântat alături de el până la miezul nopţii, într-o serie de concerte desfăşurate în Olanda, în 2015. 

Astfel, inspecţia muncii din Olanda a decis că violonistul trebuie să plătească peste 100 de mii de euro în condiţiile în care legea acestei țări nu permite prezenţa pe scenă a minorilor după ora 23.

Artistul contestă însă decizia autorităţilor. Rieu susţine că cei 12 copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani, fac parte din echipa naistului Gheorghe Zamfir şi că el nu ar fi ştiut că este angajatorul românilor. Instanţa va da un verdict în acest caz în luna decembrie.

 

Subiecte în articol: André Rieu violonist copiii romani concerte
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară