Antena 3 CNN Externe Momentul în care zeci de cicliști cad de pe biciclete la Turul Franței, din cauza unui spectator care a vrut să-și facă un selfie

Momentul în care zeci de cicliști cad de pe biciclete la Turul Franței, din cauza unui spectator care a vrut să-și facă un selfie

Un spectator care a încercat să-și facă un selfie a provocat un adevărat haos în cea de-a 15 etapă a Turului Franței, moment în care mai mulți cicliști au căzut de pe biciclete.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un spectator care încerca să îşi facă un selfie a provocat o căzătură colectivă în rândul cicliștilor, duminică, în etapa a 15-a a Turului Franţei. 

Totul a fost declanșat în momentul în care rutierul echipei Jumbo-Visma, Sepp Kuss, s-a lovit cu bicicleta de fanul care ţinea în mână un telefon, îndreptat în calea cicliștilor.

În acel moment, Kuss a virat către colegul său, Nathan van Hooydonck, care a căzut, ceea ce i-a făcut şi pe cei care veneau din spate să cadă.

În ciuda haosului creat, nimeni nu a fost rănit, iar toți cicliștii au putut să-și continue cursa.

Citește și: Madonna și-a făcut testamentul. Artista a decis cum va fi împărțită fabuloasa sa avere

La scurt timp după incident, contul oficial de Twitter al Turului Franţei a postat o înregistrare video, care surprinde momentul în care ciclistul se fereşte de braţul întins al unui spectator, cu mesajul: "Vă rugăm să fiţi atenţi la ciclişti", potrivit BBC, citat de news.ro.

 

Subiecte în articol: selfie Turul Frantei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania