Antena 3 CNN Actualitate Social Cine este gălățeanul care și-a ucis cu sânge rece fosta iubită. Acesta era gelos că femeia îl părăsise

Cine este gălățeanul care și-a ucis cu sânge rece fosta iubită. Acesta era gelos că femeia îl părăsise

Bărbatul din comuna gălăţeană Pechea, suspectat că şi-a ucis, joi, pe stradă, fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor. 

Potrivit anchetatorilor, Vasile Petcu, de 42 de ani, cunoştea programul obişnuit al femeii, Violeta Mirică, în vârstă de 33 de ani, care lucra ca vânzătoare la un magazin.

Citește și: Crimă şocantă în Galaţi! O tânără a fost ucisă în plină stradă de amant, cu mai multe lovituri de cuţit

"Încerca să se împace cu ea, avuseseră o relaţie extraconjugală, dar ea nu voia să se împace şi au avut mai multe discuţii de-a lungul timpului. Deoarece cunoştea programul de lucru al victimei, s-a înarmat cu un cuţit, a urmarit-o pe DJ 255, iar în dreptul unor imobile, a suprins-o pe victimă, cel mai probabil pe fondul unor discuţii contradictorii, şi i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit în zona gâtului, producându-se o hemoragie externă masivă", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu.

 În trecut, femeia a făcut mai multe plângeri la Poliţie pe numele bărbatului cu care avusese o relaţie extraconjungală, potrivit news.ro.

Subiecte în articol: Galați barbat ucis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"